Skjønnhet rundt om i verden

I denne artikkelen skal vi se på de forskjellige trendene innen skjønnhet rundt om i verden. Vi skal sammenligne og se hva forskjellene er, samt hva som er relativt likt for de fleste land. Vi antar jo selvfølgelig at skjønnhet er verdsatt verden over, så vi kommer ikke til å inkludere altfor mye om pleie og slikt. Fokus blir på mote og sminke i noen tilfeller.

Mote i Norge

mote norge usaDet er populært med røde lepper og noe vi kaller grafisk sminke for tiden. For noen kan dette bli litt mye, men uansett kan det være lurt å legge merke til at et mer «fuktig» utsende i ansiktet er tingen å gå etter. Når det gjelder farger er det beige og sandfarger som gjelds på klærne. Noe som har vært veldig moteriktig i det siste er også en rolig trenchcoat. Dersom det blir for mye kan det også funke med en ullgenser og vide dressbukser.

Dette er selvfølgelig for alle som har lyst å følge strømmen. Ikke at det er ille selvfølgelig, men man kan gjerne blande sammen disse trendene til noe eget dersom man føler for det. Det som alle kan være enige i er at skjønnhet, som sagt, blir verdsatt overalt i verden. For eksempel er det alltid viktig å være godt stelt, og for eksempel ha fine og hvite tenner. Et pent ansikt er nemlig noe som aldri går av mote. For å finne ut hvordan man kan få et vakrere smil, kan man besøke https://www.dentway.no/ og lære alt man trenger der.

Mer sporty i USA

I USA er det i dag et trekk som vises om og om igjen, nemlig naturlige mønstre inspirert fra dyr på for eksempel leggings for en mer sporty look. Det samme gjelder også for eksempel øreringer og når det gjelder tilbehør som for eksempel vesker, er det også en trend at folk faktisk bruker en type veske som er laget av bambus og annet lignende materiale laget av tre. Dette er jo veldig spennende og ganske kult.

Trange bike shorts er også populært å bruke sammen med blazere. Det er også interessant at skulderputene kommer tilbake i USA. Det er 80-tallet som sniker seg tilbake i dette landet altså. Noe annet som er populært er også et gotisk utsende med generelt svarte klær og toner, og dette gjelder også sminke. Klær med rutete motiver er også noe som har blitt veldig populært i det siste.

Hva er likt?

Her får vi et raskt overblikk over hva som er forskjellig mellom disse to landene, men hva er det som er likt? Det man må forstå er at mye av kulturen fra USA faktisk flyter over til Norge. Det er usikkert å si hvordan og når denne innflytelsen kommer nøyaktig, men for å gi et eksempel så har det også nylig vært populært med skulderputer i Norge akkurat som i USA. USA er derimot et stort land og mye av moten er avhengig av været, så det er litt vanskelig å trekke konklusjoner.