Motetrendene – akkurat nå

Her skal vi se på motetrendene akkurat nå, og det er virkelig noe for enhver smak. Uansett hva slags klær du liker, er det nok noe du liker i butikkhyllene akkurat nå.

Noen av trendene handler om årstid og sesong, mens andre plukker opp plagg som vi har sett på de store catwalkene i New York og Paris.

90-tallet skinner fortsatt

blazer90-tallet har vært tilbake i motebildet enn stund allerede, men dette ti-året fortsetter å skinne. Det ser ikke ut som om 90-tallet er på vei tilbake med det første, og alt fra Dynastiet til Calvin Klein-trenden lever i beste velgående.

Sterke farger

Hvis du synes det blir kjedelig med sort, fortvil ikke – sterke farger preger motebildet akkurat nå. Om det er sitrongul eller knall oransje, så kommer du garantert til å lyse opp en mørk vinterdag i tiden fremover. Om du synes det blir litt mye med sterke farger på klærne dine, kan du også begynne med tilbehør som skjerf eller luer.

Ull som holder deg varm

På kalde dager er nordmenn helt avhengig av ull for å holde seg varme, og heldigvis er ikke ullplagg så kjedelige som de en gang var. Det finnes massevis av spreke og moterike klær i ull, så her er det bare å slå seg løs – for det er virkelig ingenting som er så kjedelig som å fryse i vinterhalvåret.

Oversized blazer

En oversized blazer er en klassiker som er i vinden som allerede før, den skal helst være i sort – men du kan selvsagt velge en annen farge om du heller ønsker det. Du kan matche denne med et par sorte skinny jeans, eller et par klassiske dressbukser. Det er helt opp til deg! Dette plagget kan både føles rocka og tradisjonelt, avhengig av resten av antrekket ditt.

Som du ser av listen ovenfor er det mange ulike trender som gjelder akkurat nå. Det betyr at du kan velge de trendene som passer til deg og din stil, og at du ikke trenger å velge elementer fra alle trendene – om du ikke ønsker det.