Kjøp en opplevelse i julegave

Etter to år med pandemi og nedstengninger er de fleste av oss mer eventyrlystne enn på lenge. Munnbindet er kastet og vi kan endelig gå på konsert igjen. Vi kan reise dit vi vil og stadig bli en opplevelse rikere.

Legg en opplevelse under juletreet

Det kan være lurt å ha dette i baktankene når årets julegaver skal kjøpes. Etter to julaftener med mer eller mindre «fornuftige» gaver, kan vi igjen slå oss litt løs. Så hvorfor ikke gi en opplevelse i julegave i år.

En opplevelse oppleves som en mer personlig gave for mottakeren, og selv om gaven har begrenset varighet, vil den bli husket i lang tid.

Sitat: «Vi trenger ikke flere ting. Vi trenger mer moro! Fine minner får vi aldri nok av.»

Gi bort et minne for livet

Det lureste er å gi et gavekort på en opplevelse. Da er du ikke avhengig av at mottakeren er ledig på en gitt dato.

Tenk over hva personen liker. For vinelskeren vil et vinsmakingskurs med tilhørende middag være midt i blinken.

Skal du gi bort gave til småbarnsforeldre, kan du kombinere den gode opplevelsen med en tjeneste. Gi en opplevelse inkludert barnevakttjeneste. Dette vil garantert falle i smak.

Her kan du finne alt fra spa og middag til glamping ute i vakker natur. Gjør et søk tilpasset budsjettet ditt og du vil bli overrasket over hvor stort utvalget er. Og du finner garantert noe du ikke hadde tenkt på selv.

Opplevelsejulen 2022

Julen 2022 er opplevelsegavene sin egen jul. I år bør det ligge mange gode øyeblikk under treet. Hva tenker du at du vil gi bort i år?